Projekt

Här presenteras några av våra senaste projekt. Ladda gärna ner broschyrerna för att läsa mer.

Box Office

Ett modernt koncept för kontorshus, med lika höga krav på estetik och design hand i hand med samma miljötänk som vi använder oss av i våra enfamiljshus. Sex våningar kundanpassade generösa kontorsytor med stor inbyggd flexibilitet för företag som bryr sig om vår miljö och prioriterar sig själva.

I Box Office har vi samlat ihop många års erfarenhet av god design, modern byggteknik, design och ett stort miljötänkande under ett och samma tak.

Ladda ner broschyr

gallery/proj-boxoffice
Gårdsfogden

Ett spänande boendekoncept för den moderna familjen. Ãkta dynamiska radhus med spännande planlösningar samt en häftig trekantig villa bildar tillsammans ett kvarter med en helt egen stil och attityd.

Bostäder för familjer som föredrar öppna moderna planlösningar, lyxiga soldäck och charmiga stensatta innergårdar utan stora gräsmattor att klippa och som har mycket höga kvalitetskrav på kök, badrum och materialval.

Ladda ner broschyr

gallery/proj-gardsfogden
Brf Ljugarn

Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt annorlunda icke-Sverige-känsla. Naturen och atmosfären är mer intensiv och du kan besöka platser som du bara trodde fanns utomlands på de monumentala klipporna, det karga landskapet, de sköna stränderna och det mäktiga havet.

Under sommarmånaderna förvandlas Gotland till ett solsäkert semesterparadis med allt som kan önskas: bad och härliga stränder, mängder av sevärdigheter, fantastisk natur och högklassiga restauranger. Och med endast 30 minuters med flyg från Stockholm är Gotland en destination tillgänglig för alla.

På öns östra sida, endast 25 minuters bilfärd från Visby, ligger en av öns mest uppskattade semesterorter, Ljugarn.